A prins trei tineri care furau din casa lui

Situaţie cel puţin neobişnuită în cazul unui târgujian care atunci când a ajuns acasă a dat peste hoţi. Omul a anunţat prin 112 că a surprins mai mulţi tineri, în curtea imobilului său, situat in municipiul Târgu-Jiu.

La faţa locului s-a deplasau un echipaj de poliţie. Reclamantul reuşise să îl prindă pe unul dintre suspecţi, un minor de 14 ani.

„Din primele cercetări efectuate, s-a constatat suspectul minor, împreună cu alţi trei tineri, care în prezent se sustrag cercetărilor, au pătruns prin efracţie, în imobilul aflat în construcţie, iar aici au distrus instalaţia de încălzire, în sensul că au demontat mai multe ţevi de cupru montate pe pereţi, cu intenţia de a le sustrage şi a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi“, se arată pe nota de presă a Poliţiei. Valoarea prejudiciului creat a fost estimată de către partea vătămată la suma de 3.200 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Poliţiştii continuă investigaţiile pentru depistarea celorlalţi trei suspecţi. (M.M.)

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: