Descoperire macabră în Valea Rea! Au fost găsite rămășițele unui gorjean!

Un bărbat din Hunedoara a făcut o descoperire macabră în timp ce se afla pe versantul stâng al munţilor Parâng, în punctul numit Valea Rea. Speriat, bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii au deschis imediat o anchetă. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un gorjean care fusese dat dispărut de familie în urmă cu 5 luni.

Când a văzut oasele umane şi craniul, bărbatul din Hunedoara a sunat imediat la 112. Poliţiştii din Bumbeşti-Jiu s-au deplasat în Valea Rea şi au găsit un craniu şi resturi de schelet uman, precum şi o pereche de pantofi bărbăteşti dar şi mai multe articole de îmbrăcăminte. Toate obiectele şi resturile umane au fost ridicate  în vederea examinării medico-legale. Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, a declarat că, ulterior, au fost reluate activităţile de scotocire în acea zonă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, Serviciul Criminalistic şi Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu, descoperind alte fragmente de schelet, articole vestimentare şi un telefon mobil.

Valea Rea, valea morţii pentru Valentin Joiţa

Întrucât în evidenţa persoanelor dispărute figura şi un tânăr de 28 de ani, din comuna Bălăneşti, membrilor familiei le-au fost prezentate obiectele pentru recunoaştere. Cei în cauză au susţinut că articolele de îmbrăcăminte i-au aparţinut dispărutului, telefonul mobil fiind cel utilizat de către acesta înainte de dispariţia sa de la domiciliu.

 Resturile umane şi articolele de îmbrăcăminte aparţin lui Valentin Joiţa, un bărbat de 28 de ani, din Bălăneşti, dispărut de la domiciliu în data de 28 octombrie 2011. Acesta a plecat de acasă pentru a-şi face o fişă medicală ce-i era necesară la serviciu şi, de asemenea, intenţiona să facă unele cumpărături pentru a-şi sărbători a două zi, onomastica alături de apropiaţi. Bărbatul nu s-a mai întors, însă, acasă. Acesta lucra la Şcoala Gimnazială din Bălăneşti şi nu avea probleme de care să fi ştiut apropiaţii săi. Familia a încercat disperată să dea de urma sa, însă, toate încercările au fost în zadar. Nimeni nu-şi explică în ce împrejurări a ajuns omul în Valea Jiului.Poliţiştii continuă activităţile de cercetare pentru a lămuri împrejurările în care a survenit decesul persoanei dispărute.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: