Accident cu şofer beat

În seara zilei de duminică, 2 septembrie a.c., la orele 21:43, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ţânţăreni au fost sesizaţi prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de V.C., de 30 ani, din comuna Turburea, judeţul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661, din direcţia Ţânţăreni în direcţia Turburea, pe raza satului Floreşti a fost implicat într-o tamponare şi că şoferul celuilalt autovehicul se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Deplasându-se la locul accidentului, poliţiştii au stabilit că celălalt conducător auto, A.D., de 64 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, prezenta o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la Spitalul Orăşenesc Filiaşi, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă, pe numele lui A.D. fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: