Accident de munca la Pades

În după-amiaza zilei de 15.06.2011, orele 14:40, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată pe apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că la o exploatare forestieră situată în punctul „Valea Ursului” din comuna Padeş, s-a înregistrat un accident de muncă, victima fiind transportată la un spital din Tg. Jiu.

O echipă operativă formată din poliţişti ai Poliţiei Municipiului Motru s-a deplasat la faţa locului unde a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din primele investigaţii s-a stabilit că victima, T.V., de 53 ani, din comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, angajat al societăţii, a legat mai mulţi arbori pentru tractare de un utilaj TAF pentru a fi transportaţi spre rampa primară. Pe timpul deplasării utilajului, bărbatul a fost lovit în zona abdominală de o creangă torsionată după un obstacol. Victima a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Tg. Jiu pentru îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările în colaborare cu reprezentanţi ai ITM Gorj, pentru a stabili dacă au fost respectate măsurile legale privind securitatea şi sănătatea în muncă.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: