Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident mortal cu maşina câştigată la Loto

Un bărbat de 70 de ani din Bâlteni a murit sâmbătă seara într-un accident de circulaţie, după ce a traversat fără să se asigure. Şoferul de 30 de ani conducea o maşină luată din banii câştigaţi de fratele său cu ani în urmă la loto, iar vecinii au pus accidentul de acum pe seama superstiţiei că banii câştigaţi din noroc aduc ghinion.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că victima, T.S., de 70 ani, din comuna Bîlteni, s-a angajat în traversarea DE 79, fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost accidentată de autoturismul condus din direcţia Rovinari-Turceni, de către G.C., de 30 ani, din comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul, etilotest rezultatul fiind negativ. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. (M.M.)

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: