Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident spectaculos în centrul Târgu Jiului

Două mașini, un Opel și un BMW au intrat în coliziune în sensul giratoriu din apropierea Spitalului de Urgență din Tg-iu. Una dintre mașini a fost distrusă în totalitate. Șoferii ambelor mașini sunt tineri și ambii au încălcat regulile de circulație. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

Doi tineri soferi nu au respectat regulile de circulație, iar mașinile conduse de ei au intrat în coliziune. În urma impactului, ambele mașini au fost serios avariate, însă autoturismul Opel a ieșit mai șifonat decât BMW-ul. Conform specialiștilor, dauna, în cazul Opelului este totală. Martorii susțin că ambii șoferi sunt vinovați de producerea accidentului. Şoferul BMW-ului rula cu viteză foarte mare, iar cel al Opelului nu a acordat prioritate. Polițiștii prezenți la fața locului nu se pot pronunța deocamdată referitor la vinovăția celor implicați în accident. Marius Surcel de la Biroul Poliției Rutiere Gorj a declarat că ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Surcel a precizat că cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul și stabilirea vinovăției. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale. Bărbatul care conducerea Opelul a suferit un traumatism superficial la mână, însă nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi nu au făcut declarații presei.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: