Accidentat de un poliţist pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 26 de ani a fost lovit aseară pe trecerea de pietoni în faţa Liceului Forestier din Târgu Jiu. Acesta a vrut să treacă strada pe trecerea de pietoni, dar a ajuns la spital. Surse neoficiale susţin că vinovatul este un poliţist.

Surse neoficiale susţin că tânărul care se afla la volanul autoturismului marca SEAT, Radu Culmeş, este poliţist. Deşi ar trebui să cunoască foarte bine regulile de circulaţie şi, mai ales, să le respecte, acesta nu a ţinut cont de distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă, iar când şoferul a oprit să acorde prioritate unui pieton, l-a lovit în plin. Lovitura a fost atât de puternică încât maşina din faţă a lovit pietonul angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. „Eu am oprit pentru că l-am văzut pe pieton. Imediat din spate m-a lovit cealaltă maşină şi nu am avut cum să-l evit pe tânăr”, a declarat şoferul primului autoturism oprit.

În urma impactului tânărul de 26 de ani, crescut la Centrul de Plasament, a fost aruncat câţiva metri în aer. Acesta a suferit o serie de traumatisme, însă e în afara pericolului. „A suferit o fractură de bazin şi traumatisme la nivelul coloanei vertebrale. Este stabil hemodinamic, am comunicat cu el, însă este foarte speriat. L-am găsit la o distanţă de câţiva metri de trecerea de pietoni, probabil cum a fost aruncat, pentru că impactul a fost foarte puternică”, a declarat Florentina Dovleac, asistent ambulanţă.

Aflaţi la locul accidentului, poliţiştii au demarat cercetările. „Din primele cercetări rezultă faptul că şoferul autoturismului marca SEAT nu a păstrat distanţa regulamentară de mers, fapt ce a condus la producerea evenimentului rutier”, a declarat Robert Vigaru, agent SPR Gorj.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: