ACS Viitorul Târgu Jiu nu a avut milă de Pandurii

Confruntarea dintre cele două echipe care joacă în Liga  2  pe stadionul din Târgu Jiu s-a decis în repriza a doua, scorul la pauză fiind egal, 0-0.

ACS Viitorul,  echipă  gazdă  la acest meci, a reuşit să înscrie de patru ori în repriza  a doua, două dintre reuşite fiind consemnate în minutele de prelungire.

Derby-ul local de la Târgu Jiu dintre ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa care a jucat anterior la Petroşani şi Severin, iar din acest an joacă la Târgu Jiu, şi echipa locală Pandurii a fost echilibrat doar o repriză.

ACS Viitorul, echipa gazdă la acest meci din etapa a 23-a a Ligii 2, a fost cea care s-a impus cu 4-0. Toate golurile s-au marcat în repriza secundă, după o primă  parte  de meci echilibrată, în care Pandurii a avut mai mult iniţiativa şi a irosit mai multe ocazii imense. În minutul 22, din doar 3 metri şi cu poarta goală, după ce Bodea ieşise greşit pe centrare, dar uşor din unghi, căpitanul ultimei clasate din Liga 2 a trimis balonul, cu capul, pe lângă bară. Partea secundă a aparţinut gazdelor după ce tinerii de la Pandurii au căzut în repriza a  doua.

Viitorul a deschis scorul în minutul 50, prin Darius Buia, din lovitură liberă, iar finalul a fost iar unul horror pentru Pandurii, care, la fel ca în meciul cu Reşiţa, a mai încasat trei goluri în ultimele zece  minute. Mai întâi, Marius Cioiu, după o combinaţie cu Vlad Rusu, a majorat avantajul, în minutul 82. Acelaşi Vlad Rusu a izbutit dubla în minutele 90 şi 90+2, cu două şuturi fără speranţe pentru juniorul de 16 ani din poarta pandurilor,  Alexandru Krupenschi.

Pentru al doilea meci consecutiv, Pandurii nu a avut portar de rezervă,  aducând  tot  un junior în lot. Alexandru Opriţa a fost în continuare suspendat, după ce a primit cartonaş roşu din postura de rezervă, la finalul meciului de la ASU Politehnica.

Opriţa va avea drept de joc etapa viitoare, când echipa sa va primi vizita pretendentei la promovare Campionii FC Argeş.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: