Derby-ul de Târgu Jiu s-a jucat cu puţini suporteri

Foarte puţini spectatori au asistat la meciul celor două echipe de Liga 2 care joacă  pe stadionul din Târgu Jiu, deşi era de aşteptat ca numărul acestora să fie mai mare decât de obicei. Galeria celor de la Pandurii a făcut atmosferă, deşi nu au fost mai mult de 100 de persoane în Peluza Sud, acolo unde au intrat suporterii de la  „Regiment  Târgu Jiu”, dar şi câteva grupe de  juniori ale clubului Pandurii.

Dacă  la  primul  meci oficial al anului disputat pe stadionul din Târgu Jiu s-au adunat aproximativ 1000 de spectatori, la derby-ul local din week-end nu au fost mai mult de 500 de spectatori. Spectatorii par să se fi speriat de noul virus, mai ales că meciul a fost în pericol să se joace fără public, din cauza cazurilor de coronavirus din Gorj.

Organizatorii au primit în cele din urmă acordul FRF pentru a permite accesul publicului pe stadion, dar spectatorii nu s-au grăbit să vină. Antrenorul celor de la ACS Viitorul, Cristian Lupuţ, a  dat vina pe coronavirus pentru tribunele  aproape goale:  „Sunt convins că rezultatele noastre vor aduce cât mai multă lume la stadion. Probabil acum s-au speriat de coronavirus”.

De celalată parte, Călin Cojocaru consideră normal  faptul că  spectatorii au încurajat numai Pandurii la acest meci: ”Era normal ca publicul să fie de partea noastră. A jucat o echipă din Târgu Jiu, noi suntem echipa-fanion a judeţului iar suporterii ştiu doar o echipă în oraş”. Majoritatea celor prezenţi în tribună, precum şi o galerie formată din aproximativ 50 de fani şi câteva grupe de juniori au susţinut Pandurii. Formaţia gazdă la acest meci, ACS Viitorul a făcut eforturi să îşi aducă publicul alături la acest meci oferind baloane inscripţionate cu numele echipei.

Oricum  la Târgu Jiu au fost în tribună şi peluză câteva sute de spectatori, pentru că  au fost meciuri, chiar şi din Liga 1, care  s-au jucat  doar cu  forţele de  ordine în tribune.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: