Adolescent distrus după ce şi-a găsit tatăl spânzurat

Decizie radicală a unui gorjean de 42 de ani de a-şi încheia socotelile cu viaţa într-un mod cât mai radical. Bărbatul a decis ieri după-amiază să-şi pună ştreangul de gât, folosindu-se de o ţeavă din garsoniera pe care o avea în zona Lotrului din municipiul Târgu Jiu.

Marius Preda nu a lăsat nici un bilet şi nici nu a spus cuiva ceva despre intenţiile sale, soţia sa leşinând în momentul în care l-a văzut fără suflare. Băiatul de 15 ani al celor doi a făcut macabra descoperire, efectele asupra psihicului acestuia fiind devastatoare. Un echipaj SMURD şi altul de urgenţă de la Ambulanţa Gorj au intervenit pentru a acorda primul ajutor atât soţiei, cât şi bărbatului, pentru cel din urmă medicii neputând să mai facă ceva. Femeia a fost mai mult sedată pentru a putea suporta cât de cât vestea şocantă a decesului soţului său.

Cei care îl cunosc pe Preda afirmă că bărbatul era grav bolnav, de un an de zile el pensionându-se pe caz de boală. Vinerea aceasta ar fi urmat să se prezinte ca Comisia Judeţeană de Expertiză a Persoanelor cu Handicap şi se temea că nu va fi crezut că este suferind. „A leşinat când am fost eu cu el ultima dată la medic. Se temea rău de tot că nu o să-l creadă şi o să-i taie gradul de handicap şi inclusiv ajutorul pe care îl primea şi el. Avea probleme cu intestinele, a stat numai prin spital, pe la Tg Mureş, operat. Nu ne-a spus însă niciodată că urma să facă aşa ceva”, a menţionat o rudă a bărbatului.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii nu au găsit în locuinţă nici un bilet de adio, ei urmând să audieze mai multe persoane din cadrul familiei pentru a stabili exact contextul în care s-a produs acest deces.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: