Adolescenta criminală, trimisă în judecată pentru uciderea tatălui

Adolescenta de 16 ani care și-a ucis tatăl în toamna anului trecut, ajutată de iubitul ei, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Atât ea, cât şi Sorin Brînzan, iubitul ei, sunt judecaţi pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Cei doi riscă să-și petreacă după gratii între 15 și 25 de ani și le vor fi interzise unele drepturi.

Anchetatorii au reținut că minora locuia doar cu tatăl din anul 2008, de când acesta din urmă s-a despărţit de mama fetei, care a rămas în Italia. Relaţiile dintre adolescentă şi tată erau tensionate. Pe fondul acestei relaţii conflictuale, în seara de 23 noiembrie 2012, victima s-a certat atât cu fiica, dar şi prin telefon cu iubitul acesteia, pentru că nu era de acord cu relaţia celor doi, după cum explică Parchetul. „Cei doi inculpaţi, în timp ce se aflau la locuinţa victimei, au aşteptat sosirea acesteia acasă, timp în care au pregătit uciderea victimei stingând luminile şi procurându-şi din locuinţă două obiecte din fier (un vătrai şi un cârlig), cu care în jurul orelor 0,30 – 1,00 ale zilei de 24.11.2012, au aplicat victimei lovituri repetate în zona capului, producându-i leziuni traumatice foarte grave, în urma cărora aceasta a decedat. S-a reţinut comiterea faptei din motive josnice avându-se în vedere faptul că cei doi inculpaţi  s-au răzbunat pe victimă, pe care o urau pentru că se opunea vehement relaţiei lor”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Judeţean.

Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv în cauză, fiind în arest încă din noiembrie anul trecut.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: