Adrian Bogoi: Ne-au lipsit jucătorii ofensivi

Pandurii are probleme şi în apărare, şi în atac, după cum s-a văzut la meciul cu Petrolul din prima etapă disputată în acest an. Apărarea nu s-a omogenizat încă, după pierderile din această iarnă, iar în atac s-a văzut că plecarea jucătorilor ofensivi ca Pîrvulescu și Nsiah creează mari probleme.

Pandurii a jucat o repriză cu un om în plus pe teren la meciul cu Petrolul, dar nu a reuşit să revină în joc, cu toate că a beneficiat şi de un penalti. Jocul gorjenilor suferă încă din cauza numeroaselor absenţe, dar şi a tinereții jucătorilor din lot, media de vârstă a pandurilor scăzând cu un an după perioada de iarnă.

Antrenorul Adrian Bogoi a remarcat, după meciul cu Petrolul, greşelile majore ale echipei sale la fazele fixe, dar nu numai acestea, considerând că echipa sa merita mai mult de la acest joc: „Am avut om în plus, dar la scorul de 2-0 pentru adversari. Am făcut greşeli impardonabile în prima repriză, greşeli copilăreşti, nu numai la goluri. Au fost faze simple, pe care puteam să le evităm şi, cred că, dacă eram puţin mai atenţi, puteam să sperăm la mult mai mult după aspectul meciului, pentru că am făcut un efort bun”.

Referindu-se la faza penaltiului ratat de către Andrei Blejdea, Bogoi consideră că echipa sa revenea în joc dacă ar fi fost transformată lovitura de la 11 metri: „Intram în joc dacă marcam din penalti, dar am mai avut şi alte oportunităţi ratate, nu numai penaltiul ratat de  Blejdea. Am avut o ocazie şi la Popescu. Prin orice gol marcat  puneam presiune pe adversar până la sfârşit. Dar asta este situaţia, ne-au lipsit jucătorii ofensivi cu care am jucat în turul campionatului, mă refer la Pârvulescu sau Nsiah, iar Tudoran a fost accidentat”.

Antrenorul petroliştilor, Mugurel Cornăţeanu, a apreciat la final tânăra echipă a lui Bogoi care le-a pus probleme în anumite momente ale jocului şi a recunoscut că a avut emoţii că Pandurii ar putea reveni în joc în momentul în care s-a acordat penalti: „E o victorie foarte importantă pentru noi, muncită, împotriva unei echipe tinere, ambiţioase, care în anumite momente ne-a pus probleme. Am rămas în 10 oameni, a trebuit să muncim mai mult, dar îmi felicit jucătorii pentru efortul depus şi pentru jocul practicat. Cele mai importante sunt cele trei puncte. Normal că am avut emoţii când le-a fost acordat penaltiul, dacă se marca jocul era şi mai dificil, iar echipa gazdă prindea mai mult curaj şi cred că erau mai multe probleme pentru noi”.

Petrolul a urcat pe locul trei după victoria de la Târgu Jiu, iar Pandurii rămâne pe locul zece, dar are un program dificil la început de an.

Galerie foto





Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: