Adrian Garcea, patru medalii de aur la naţionalele de seniori

Sportivul clubului Pandurii Târgu Jiu, Adrian Garcea, a reuşit să câştige patru medalii de aur în acest week-end. Atletul pregătit de antrenorul Ion Bură a participat la Campionatele Naționale de Seniori și Seniori U23, de sală, câştigând titlul la patru dintre probele la care a luat startul.

Atletul gorjean Adrian Garcea, sportiv pregătit de antrenorul Ion Bură la secţia de atletism a CS Pandurii Târgu Jiu, confirmă din nou forma bună pe care a arătat-o şi anul trecut.

Sportivul  a reuşit să se impună la două dintre cele mai dificile probe ale campionatelor de sală, devenind dublu Campion Național de seniori,  în probele de 1500 m cât și de 3000 m..

Sportivul de la Pandurii a mai câștigat de asemenea încă două titluri de Campion Național și la categoria seniori U23, la  aceleaşi probe. De precizat că  de antrenamentele  lui Adrian Garcea  la  CS Pandurii se ocupă atât antrenorul Ionuț Dragoș Bură,  fost atlet al clubului şi el campion la aceste  probe, cât şi antrenorul emerit Ion Bură, cel care l-a descoperit  şi l-a antrenat pe Garcea până  acum. 

Adrian Garcea este încă sportiv legitimat la Clubul Sportiv Pandurii Tg.Jiu și este student la UCB Târgu Jiu dar nu se ştie  dacă  clubul  gorjean va reuşi să îl ţină mult timp la Târgu Jiu. Majoritatea sportivilor ajunşi la  vârsta senioratului la CS Pandurii, au părăsit Târgu Jiul  pentru că autorităţile locale nu le-au oferit sprijin pentru a face în continuare  performanţă în Gorj. 

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: