Adrian Mititelu vine să vadă stadionul din Târgu Jiu

Patronul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi-a anunţat vizita la Târgu Jiu pentru a vedea stadiul lucrărilor şi stadionul. Primarul Marcel Romanescu a precizat luni că oficialul FCU Craiova este interesat ca echipa din Bănie să joace pe stadionul din Târgu Jiu.

Venirea FCU Craiova la Târgu Jiu devine din nou de actualitate după ce Adrian Mititelu nu a găsit înţelegere la Primăria din Craiova pentru ca şi echipa sa să joace pe Stadionul „Ion Oblemenco”. „Săptămâna aceasta şi-a anunţat vizita şi domnul Adrian Mititelu la Târgu Jiu şi mă bucur că este interesat să joace şi  FCU Craiova pe acest stadion”, a declarat luni primarul Marcel Romanescu care va propune un proiect Conciliului Local cu privire la închirierea terenului de fotbal pentru alte echipe decât formaţia locală Pandurii.

În campionatul trecut, în Liga 3, FCU Craiova a jucat la Severin, dar după ce PSD a pierdut alegerile, iar Liviu Dragnea a intrat la pușcărie suporterii alb-albaștrilor au cerut ca echipa să joace pe „Ion Oblemenco”.  În acest sens, Adrian Mititelu a făcut, la finalul lunii mai, o nouă cerere oficială către autoritățile locale din Craiova anunţând că este gata să plătească banii avans, pentru chirie, pe un an de zile. Din păcate regulamentele de folosire a stadionului din Craiova permit accesul pe teren doar pentru meciuri ale echipelor naţionale şi meciuri din Liga 1 şi Cupa României sau Cupa Ligii.

Galerie foto





Vizualizări: 3,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: