Gilortul joacă turul pentru barajul de promovare la Strehaia

În calitate de campioană a Gorjului, Gilortul Târgu Cărbuneşti va juca cele două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 3. Conform tragerii la sorţi care a avut loc în iarnă la FRF, adversarul campioanei gorjene va fi campioana din Mehedinţi, CS Strehaia. Meciul tur se dispută sâmbătă, 15 iunie, la Strehaia, iar returul la Cărbuneşti pe data de 22 iunie.

S-a tras cortina peste acest sezon al Campionatului Judeţean, Liga a IV-a, iar acum va urma pentru campioana din Cărbuneşti barajul de promovare în Liga a III-a. După ce s-au luptat un sezon întreg pentru prima poziţie din clasament, pe care au ocupat-o destul de mult timp în acest sezon, 4 etape în tur şi 9 în retur, fotbaliştii de la Gilortul nu au prea mult timp să se bucure de trofeul obţinut pentru că trebuie să continue pregătirea pentru meciurile de baraj.

FRF a stabilit de mai mult timp, prin tragere la sorţi, care vor fi meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3, campioana din Mehedinţi, CS Strehaia, urmând să fie adversarul campionilor gorjeni. CS Strehaia a încheiat campionatul de pe 1 iunie, cu o victorie cu 6-0 în faţa celor de la Dierna Orşova. În Mehedinţi campionatul judeţean a fost la fel de animat, cu suspans până în ultima etapă, dar cu ceva mai puţine echipe, doar 12. Strehaia a avut de susţinut doar 22 de meciuri în acest sezon, spre deosebire de cele 30 jucate de Gilortul. Adversarul de la baraj al echipei gorjene a încheiat acest sezon cu doar un punct avans faţă de a doua clasată, Viitorul Şimian, şi cu doar două eşecuri în întregul campionat.

Pentru Gilortul va urma la finalul săptămânii un meci în deplasare, la Strehaia, jocul tur fiind programat sâmbătă 15 iunie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Orășenesc din Strehaia. Returul acestui baraj se joacă la Cărbuneşti, sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 17:30, pe stadionul Cristinel Răducan.

Gilortul ar putea atunci să sărbătorească revenirea în Liga 3, acolo unde echipa din Cărbuneşti a mai evoluat de-a lungul timpului, ajungând chiar şi la nivelul ligii secunde în sezonul 2002 – 2003 atunci când preşedinte al clubului a fost actualul consilier local de la Târgu Jiu, Cristian Toader Pasti.

Galerie foto



Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: