Juniorii de la Jiul Rovinari s-au calificat în semifinale

Clubul Jiul Rovinari a reuşit o performanţă notabilă la nivel de juniori în acest sezon. Câştigătoare a titlului de campioană a judeţului Gorj la Juniori A1, echipa de juniori Under 19 ani a clubului Primăriei din Rovinari a învins Jiul Petroşani şi s-a calificat în semifinalele competiţiei naţionale.

Jiul Rovinari are tineri de viitor dar şi echipă destul de bună în liga a IV-a. Recordurile de invincibilitate ale celor de la Jiul din retur nu au fost întâmplătoare şi la ele şi-au adus contribuţia şi o parte din tinerii de la echipa de juniori, echipă care a fost campioana judeţului Gorj la Juniori A1 în acest an. Juniorii A1 îşi dispută meciurile odată cu prima echipă din Liga 5, iar în acest sezon tinerii de la Jiul Rovinari, antrenaţi de fostul pandur Cătălin Trofin, au fost cei mai buni.

Campioana județeană la categoria juniorilor A1, Jiul Rovinari 2016 a disputat două meciuri de calificare în etapa interjudeţeană a competiţiei, cu CSM Jiul Petroșani. În primul meci disputat la Rovinari tinerii de la Jiul au remizat, scor 1-1, iar în returul disputat duminică la Petroşani, echipa antrenată de Cătălin Trofin și Lucian Mitran s-a impus cu scorul de 1-0. Astfel, juniorii de la Jiul Rovinari vor merge mai departe în această competiţie rezervată juniorilor A1 şi vor juca într-unul din cele patru turnee semifinale.

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: