Adrian Tudor, director adjunct la Minprest

Adrian Tudor a devenit luni director adjunct în cadrul societăţii Minprest Serv Rovinari. Numirea a fost făcută de către directorul general după ce conducerea CE Oltenia a transmis societăţii decizia de încetare a delegării acestuia la Baza de Tratament de la Săcelu. Conform directorului Gabriel Giorgi, adjunctul său nu va avea un salariu nici mai mare, dar nici mai mic faţă de cel pe care l-a primit fostul director adjunct, Alin Văcaru.

“Începând de luni a încetat detaşarea domnului Adrian Tudor de la Minprest la CEO şi l-am numit pe postul de director adjunct în cadrul Minprest Serv SRL. Îşi face două zile de protecţia muncii, conform legislaţiei în vigoare şi după aceea va intra în pâine. Salariul este acelaşi pe care l-a avut şi Alin Văcaru”, a declarat ieri Gabriel Giorgi, directorul general al societăţii Minprest Serv Rovinari.

Noul director adjunct este de părere că va face echipă bună cu Giorgi. “Sunt sigur că o să am o colaborare foarte bună cu directorul general pentru că suntem şi colegi în consiliu, ne ştim de mult timp. Despre planurile de viitor nu pot să mă pronunţ acum până nu văd ce atribuţii voi avea”, a spus Adrian Tudor, noul director adjunct al societăţii.  

 Postul de director adjunct în cadrul Minprest Serv Rovinari a rămas vacant după plecarea lui Alin Văcaru în fruntea Prefecturii Gorj. Tudor a fost susţinut pentru acest post de PSD Gorj. 

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: