Afaceri la cheie, scoase la vânzare pe internet

Pandemia de coronavirus a afectat mediul de afaceri din județul Gorj. Zeci de afaceri sunt puse la vânzare, unele la prețuri de ordinul sutelor de mii de euro. Cei care vor să aibă o afacere, dar nu vor să o înceapă de la zero, acum au posibilitatea să-și aleagă, pentru că domeniul de activitate este variat.

Afectat de pandemie a fost în primul rând turismul. Deși unele pensiuni din Gorj au primit persoane în carantină, altele au fost închise. Unii proprietari vor să le vândă sau să le închirieze.

La Rânca este o pensiune scoasă la vânzare la prețul de 125.000 de euro. ”Vând sau închiriez pensiune P+1+m, din cărămidă, living mare, bucătărie open space mare, 6 dormitoare cu 6 băi, o garsonieră cu baie și bucătărie mare, 2 balcoane închise cu termopan, terasă cu grătar, plită, chiuvetă, mobilier, curtea frumos amenajată cu foișor, balansoar, buturugi, centrală pe lemne, mobilată, poziția este deosebită, pe cea mai mare și frumoasă stradă din Rânca, strada cu biserica, o stradă plină de pensiuni și case de vacanță, singura stradă care are curți, înconjurată de pădure de brad”, este un astfel de anunț.

Și în comuna Arcani este scoasă la vânzare o ciupercărie, investiție realizată prin fonduri europene, la prețul de aproximativ 98.000 de euro: ”Vând proprietate în Arcani, localitatea Stroiești, situată la 12,5km de municipiul Tg Jiu, compusă din 12.000 mp teren, două tuneluri de ciupercărie dotate cu instalații, apă curentă din sursă proprie și de la rețea, canalizare, fose septice, curent electric trifazat, clădire formată din birou, grup sanitar și spațiu de depozitare plus două terase. Ciupercăria a fost înființată în anul 2008 în urma unui proiect pe fonduri europene, proiect care a fost finalizat. Proprietate se află într-o zonă frumoasă și liniștită, fiind delimitată de pădurea Rasovița și de râul Jaleș. Datorită suprafeței și zonei în care se află pot fi accesate diferite proiecte pe fonduri europene, neexistând niciun fel de datorii“.

Și patronul unei cafenele din Târgu-Jiu s-a gândit să renunțe la afacere, după ce a trebuit să o țină trei luni închisă. O vinde cu 40.000 de lei. ”Vând afacere la cheie. Cafenea în Târgu-Jiu situată în centru, cu preluare contract închiriere. Spațiul este renovat recent“, se arată în anunț.

O spălătorie auto cu vechime este scoasă la vânzare tot în Târgu-Jiu. Prețul de vânzare este 22.000 de euro. ”Cedez afacere - Spălătorie Auto, zona Victoriei, cu portofoliu de clienți creat în peste 20 de ani de activitate”, este textul anunțului.

De vânzare este și o plantație de afin la prețul de 4.000 de euro. ”Vând plantație de afin completă, 600 de plante, soi Elliot de 6 ani, pe rod (producția 2019-570 kg), pompă grundfos, folie agrotextil, tub picurare, fertilizant și program de fertilizare complet.”

În acest moment, la nivelul municipiului Târgu-Jiu sunt scoase la vânzare mai multe fast-food-uri, dar și magazine alimentare.

Vizualizări: 3,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: