Afacerist bun de plată către Louis Vuitton

Magistrații gorjeni l-au sancționat cu avertisment pe patronul unei firme din Târgu Jiu trimis în judecată toamna aceasta pentru că nu a respectat legea privind mărcile și indicațiile geografice. Implicat în comerțul cu haine, poșete și alte accesorii „de firmă”, Ady Marian Burcea s-a trezit că trebuie să dea explicații în fața instanței după ce polițiștii l-au prins vânzând produse care păreau a fi de lux și care, de fapt, erau niște imitații bune de luat ochii celor dispuși să creadă că poartă marfă de la firme de renume. Avertismentul primit de la instanță vine odată cu decizia judecătorilor de a confisca de la acesta câteva produse ce semănau cu originalele, cantitatea de marfă fiind însă una neglijabilă.

„Dispune confiscarea următoarelor bunuri: 3 genţi de diferite culori Louis Vuitton, 2 poşete plic Louis Vuitton, 1 pereche pantofi damă Louis Vuitton, 2 tricouri damă culoare neagră Guess, 2 portofele imitaţie piele Louis Vuitton, bunuri ce au fost depuse în camera de corpuri delicte din cadrul IPJ Gorj”, se arată în hotărârea instanței.

Magistrații l-au obligat pe patronul gorjean să despăgubească firma Louis Vuitton cu 300 de euro, cei de la Guess renunțând la orice fel de pretenții. Lui Burcea i-au fost restituite însă alte produse ce îi fuseseră ridicate pe parcursul anchetei, marfa respectivă fiind și ea numai „una și una” de la firme care au reprezentanțe în România doar prin câteva mall-uri mai importante și care prin Oltenia încă nu au prea ajuns peste tot… Produsele respective sunt cămăși, bluze sport, portofele sau pantaloni care imită produse originale de la Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Zara, Bershka sau Coco Chanel, cel mai probabil ele provenind din China.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: