Agent de poliţie, bătut la discotecă

Un tânăr de 21 ani din comuna Dragoteşti s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de ultraj. Tânărul este suspectat că în noaptea de 8 ianuarie 2012, în timpul unui conflict avut într-o discotecă cu alte două persoane, a agresat fizic un agent de poliţie care intervenise pentru aplanarea incidentului. Dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, competent cu soluţionarea.

Tânărul era într-o discotecă din Slivileşti când s-a luat la harţă cu alte două persoane, C.D., de 41 ani şi un minor de 17 ani, ambii din comuna Slivileşti.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit o patrulă mixtă formată din doi agenţi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari şi doi jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj. În momentul intervenţiei, B.V. i-a dat un pumn agentului de poliţie. „Încercând să îl imobilizeze pentru a-l conduce la sediul secţiei de poliţie în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege, suspectul s-a opus deplasării. În timpul imobilizării, suspectul agresiunii comise asupra agentului de poliţie a suferit un traumatism cranio-facial, fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: