Al zecelea eşec al pandurilor

Pandurii rămân fără victorie de zece etape după ce aseară au pierdut meciul cu Poli Timişoara, scorul fiind 1-0 pentru gazde. Plecaţi fără o parte dintre jucătorii de bază, Pandurii  nici nu puteau spera la prea multe de la acest joc pe care Timişoara l-a dominat în cea mai mare parte. Liviu Ciobotariu rămâne astfel fără victorie de la preluarea echipei iar situaţia din clasament devine tot mai îngrijorătoare.

Fără o serie de jucători de bază în lot, absentând la acest meci şi Păcurar, şi Murgan şi Rusu, antrenorul Pandurilor a fost nevoit să apeleze la improvizaţii şi de această dată. Începând jocul cu Ghindeanu pe linia de fund şi cu Lazic şi Grecu la centrul terenului, Pandurii n-au reuşit prea multe în prima repriză când au ajuns de puţine ori în preajma porţii lui Pantilimon.

Timişorenii au început în forţă  cu un şut al lui Parks care a şutat pe  colţul lung, din interiorul careului, dar pe lângă poartă. Timişorenii au deschis repede scorul, în minutul 11, când Parks a întors un balon pentru Goga, şutul acestuia din afara careului a fost interceptat la 8 metri de poartă de Gigel Bucur iar acesta l-a învins  pe Stanca. Lazic a ratat  prima ocazie pentru Pandurii în minutul 14 când balonul trimis de el către poartă a fost respins de Pantilimon în corner. În minutul 15, Bucur a trecut pe lângă al doilea gol dar a ajuns prea târziu la un balon centrat de Maxim. Nalaţi şi-a încercat şi el şutul de la distanţă dar fără probleme pentru portarul gazdelor iar Cardoso a şutat puternic tot de la distanţă în ultimul minut al primei reprize când Pantilimon a respins în corner. De cealaltă parte, tot Bucur a fost cel mai periculos în faţa porţii având o altă mare ocazie de a marca.

Timişoara a intrat în avantaj la pauză, după reluare Ciobotariu încercând să facă o schimbare a jocului dar fără a avea prea multe opţiuni pe bancă. Intrarea lui Hidişan a mai schimbat jocul dar nu suficient cât să întoarcă şi rezultatul.

Singura schimbare din joc a fost că Poli nu şi-a mai creat atât de multe ocazii dar nici Pandurii nu s-au apropiat de poarta lui Pantilimon deşi Ciobotariu a încercat să facă mutări ofensive trimiţând pe final de joc pe teren pe Tilincă şi Câju.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: