Alianţă contracost între Partidul Poporului şi ţărănişti

Liderii PP-DD şi PNŢCD ar putea face o alianţă politica. Nu de dragul valorilor politice, ci de dragul spaţiosului sediu al ţărăniştilor.

De dragul sediului PNŢCD, ţărăniştii şi membrii Partidului Poporului ar putea semna o alianţă. Liderul Partidului Poporului, Constantin Căruntu, a declarat ca  Matei Catrinoiu, şeful de la PNŢCD, a fost de acord să împartă sediul doar dacă cele două partide ar face o alianţă politică, spune Căruntu. „Am avut o discuţie cu domnul Catrinoiu pentru o jumătate din spaţiu, el probabil nu a avut ce să discute la conferinţa de presă…. Domnul Cârciumaru a fost de acord să ne dea jumătate din spaţiu dacă şi ei sunt de acord, dar el vrea un protocol prin care beneficieze de simpatizanţii PP, să avem acţiuni comune, dar nu vrem“, a spus Căruntu.

Şeful ţărăniştilor tună şi fulgeră şi spune că niciodată nu a spus aşa ceva si nu ar fi de acord. Nici cu alianţa, nici cu împărţirea sediului. „Partidul nu poate fi negociat nici cu Papa Pius. Că facem un protocol politic e una, să-i dau sediul nu intră în discuţie“, a spus supărat Catrinoiu.

Căruntu s-a arătat interesat de sediul ţărăniştilor încă de acum câteva săptămâni, însă Catrinoiu l-a îndrumat să-şi mute organizaţia într-un spaţiu comercial, că oricum deţine foarte multe.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: