Amenzi de peste o sută de milioane pentru furturi de lemne

Un bărbat din Târgu Jiu a fost vineri prins de pădurari furând lemne. Omul este un client mai vechi al pădurarilor care i-au aplicat până acum amenzi de aproape o sută de milioane de lei vechi. Chiar şi aşa, omul spune că nu are alternativă şi va continua să fure lemne.

Chiar atunci când se întorcea cu căruţa plină de lemne din pădure, Ion Fluieraşu a fost prins de un pădurar. Acesta a început să-l înjure şi să-l ameninţe cu moartea pe cel care-l oprise spunând că îl va prinde şi îi va tăia gâtul.

Nu este pentru prima dată când târgujianul este prins la furat de lemne. Până acum, în această iarnă, a încasat amenzi de aproape 100 de milioane de lei vechi doar pentru furturile de lemne din pădure. „Numai eu l-am prins de vreo zece ori şi i-am aplicat amenzi de aproape 70 de milioane de lei vechi, plus celelalte amenzi pe care le-a primit de la alţi pădurari. Cred că are aproape 100 de milioane de lei vechi amenzi de plătit”, a declarat pădurarul Sorin Marin.  Ion Fluieraşu susţine că a fost nevoit să fure lemne pentru că nu are bani să le cumpere iar acasă are trei copii. „Decât să-mi moară copii în casă de frig mai bine risc să fiu prins şi să plătesc amendă. Am un copil de doar şase luni acasă, vreţi să auziţi de el că a murit de frig-”, a declarat acesta.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: