Andrei recunoaşte. Nu mai comunică cu Ruşeţ

Cel mai deştept cedează! Acesta este principiul pe care funcţionează prefectul de Gorj, Liviu Andrei. Deşi a fost atacat deja de două ori de preşedintele PDL, Ion Ruşeţ. prefectul nu ripostează, ba mai mult, îi răspunde cu calm democrat liberalului. Cu toate acestea, Andrei recunoaşte că nu a mai vorbit de mult cu Ruşeţ.

Totul a început de la o declaraţie a prefectului Liviu Andrei, care a spus că ar fi interesat de o funcţie în vreun minister pentru că s-a săturat de Prefectură. Răspunsul lui Ruşeţ a fost neaşteptat. „Deocamdată noi nu îl vom susţine pe domnul Liviu Andrei şi nu avem intenţie să-l susţinem pentru o funcţie de secretar de stat numai în dorinţa dânsului de a face politică. Dânsul şi-a dorit funcţia de prefect în 2009, a primit-o cu sprijinul organizaţiei partidului. Nu pot spune că în momentul de faţă organizaţia partidului i-a cerut să revină”, a spus Ruşeţ. Mai mult, pe Ruşeţ l-a deranjat declaraţia lui Andrei în care spunea că pe orice colegiu ar candida ar obţine 80% din voturi. Este deja a doua oară când democrat liberalul atacă reprezentantul Guvernului în teritoriu, iar, contrar firii sale, Andrei întoarce şi celălalt obraz. Nu răspunde atacurilor vehemente ale lui Ruşeţ şi pune totul pe seama unei lipse de comunicări şi informări din partea lui  Ruşeţ. „Domnul preşedinte nu a luat CD-ul ca să vadă exact ce am spus eu şi a făcut comentarii normale vizavi de ceea ce a spus presa. Mai mult de atât, în ultima perioadă nu există o comunicare prea bună pentru că au fost foarte multe acţiuni, chestiuni personale şi nu am mai avut timp să discutăm”, a declarat Andrei.

Deşi îl acuză pe Ruşeţ de proastă informare, Liviu Andrei nu poate fi absolvit de declaraţiile făcute. Acesta a spus foarte clar într-o înregistrare că poate obţine 80% din voturi pe orice colegiu. „Dacă intru de exemplu pe variantă cu generalele la un colegiu la care eu sunt convins că am cel puţin 80% şanse ca să-l câştig, şi oricare ar fi e acelaşi lucru, poate fi oricare dintre ele, în condiţiile acestea va trebui să îi ajut pe colegii mei care candidează la locale”, spune reprezentantul Guvernului în teritoriu.

FUNCŢIE

Surse din PDL Gorj spun că preşedintele Ion Ruşeţ ar putea avea probleme cu preşedintele Emil Boc, din cauza prieteniei cu USL Gorj. Se pare că cei de la centru au observat că Ruşeţ are ciocul mic atunci când vine vorba despre atacul asupra USL, mai exact PSD, şi că l-ar paşte schimbarea. Cel care l-ar putea înlocui ar putea fi chiar Liviu Andrei.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: