Andrieş, aproape de un nou contract la Energia

Avertizat cu despărţirea în cazul ratării obiectivului, tehnicianul Liviu Andrieş va rămâne, se pare, la echipă şi în sezonul viitor indiferent de rezultatele din ultimele două etape. „Ne-am înţeles, a rămas să semnăm”, confirmă antrenorul.

Revenit la Energia după plecarea lui Vasile Stângă în decembrie 2010, Andrieş a bifat în acest răstimp o finală de Cupa României. Antrenorul încearcă în aceste ultime 2 runde să ducă echipa din nou în Cupă, dar pare să aibă încredere din partea conducerii indiferent de cum va încheia sezonul.

Merg tot pe mâna lui

Energia n-a mai avut rezultatele din sezonul trecut, dar situaţia e de înţeles. Gorjenii au rămas în vara trecută fără portarul de bază Dragomir şi l-au înlocuit cu un sloven care nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, Rok Jelovcan. În plus accidentările lui Apolzan sau Şandru au tras în jos echipa care se bate acum să prindă măcar locul 8. Mai mult Păiuş a plecat în vara trecută la Bacău când era în formă şi s-a întors în iarnă, dar nivelul evoluţiilor sale a scăzut mult. Andrieş a fost nevoit să mizeze pe „materialul” avut la dispoziţie şi, în aceste condiţii, nu s-a descurcat deloc rău. Deşi a fost avertizat cu demiterea înaintea meciului de la Reşiţa, Andrieş va continua cel mai probabil încă un an la Energia. „M-am înţeles cu preşedintele (n.r. Maioreanu), vom continua împreună şi la anul. Rămâne acum să vedem ce vom transfera în următoarea perioadă, să facem un lot bun pentru sezonul viitor, care se anunţă poate mai greu decât acesta. N-am negociat încă perioada contractului sau cuantumul, preşedintele a zis doar că vom continua”, a declarat ieri Andrieş.

Jucătorii cad pe capete ?!

Andrieş nu scapă de problemele de lot nici la meciul capital cu Turda. Apolzan şi Şandru sunt nerefăcuţi şi nu pot juca sâmbătă în timp ce Andrei Popescu, Mazilu şi Roşca acuză diferite probleme musculare. „În afara de Şandru, Apolzan şi Cărăgui care au accidentări grave, ceilalţi au întinderi musculare pe care eu nu le pot controla, dacă sunt aşa sau nu. Ei spun că sunt întinderi, contracturi, lovituri, vom vedea la ora jocului care vor fi apţi. Probabil au şi „contractură” de contract, ei aşa spun, că-i doare. Indiferent care vor fi jucătorii care vor intra pe teren, trebuie să punem osul la treabă şi să facem un joc bun”, spune Andrieş înaintea duelului cu Potaissa, programat sâmbătă de la ora 18.

„Am discutat cu ei şi le-am spus că indiferent ce se va întâmpla cu contractele lor, dacă vor continua sau nu la Tg-Jiu, ei trebuie să se pregătească. Unii au înţeles-o mai bine, alţii mai puţin bine, e problema lor. Viaţa lor în handbal nu se sfârşeşte la Tg-Jiu, mulţi dintre ei sunt tineri, mai au mult de jucat iar dacă gândesc în felul în care o fac şi nu pun osul la muncă indiferent dacă mai au o zi sau un minut de stat atunci...”

                   Liviu Andrieş, antrenor Energia

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: