Andrieş: Partida cu Steaua se anunță una dificilă

Handbaliştii de la Energia Rovinari vor juca luni seară în deplasare, în compania formaţiei Steaua Bucureşti. Meciul va fi difuzat la Digi Sport, începând cu ora 20.00. „Mergem la Steaua cu ideea că trebuie să câștigăm, mai ales că Steaua este inferioară, trebuie să spunem acest lucru, din punct de vedere al lotului și a poziției din clasament, dar ne vom lua toate măsurile de precauție. Nu trebuie să ne desconsiderăm adversarul, este o echipă destul de puternică și a arătat acest lucru cu Dinamo”, a spus antrenorul Liviu Andrieş, care vede Steaua ca „o echipă imprevizibilă.

Andrieş le transmite jucătorilor săi că o victorie cu Steaua ar aduce linişte la echipă. „O victorie ar aduce liniștea și ne-am putea concentra pe ceea ce urmează, iar dacă ne ajută și celelalte rezultate putem urca în clasament. De ce nu și locul 3, important este că am lua medalii la finalul turului și returului, plus că ne avantajează și în play-off. Este greu să obții locul 3, dar, după ce s-a întâmplat în ultimele etape, nu este imposibil. Cred că următoarele două etape vor fi edificatoare pentru abordarea finalului de campionat”, a spus antrenorul Energiei

„Cu Steaua va fi un meci ca oricare altul, dar trebuie spus că va fi un meci destul de greu. Cred că locul nostru este în primele trei locuri”.

Dorin Dragnea, handbalist Energia

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: