Angajări la Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi. Este vorba de un post de consilier asistent pentru Serviciul Gestionare Situaţii de Urgenţă, Securitatea Muncii şi Administrativ, Direcţia Resurse Umane, Managementul Funcţiei Publice şi Comunicare Publică şi un post de inspector superior pentru Serviciul buget, financiar-contabilitate din cadrul Direcţiei Economice.

Postul de consilier asistent cere studii superioare în domeniul ştiinţelor inginereşti şi vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 5 decembrie. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 17 decembrie, iar data şi ora interviului vor fi anunţate ulterior.

Candidaţii pentru postul de inspector superior trebuie să aibă studii superioare în domeniul ştiinţelor economice şi o vechime de minimum 7 ani. În acest caz, 4 decembrie este data limită de depunere a candidaturilor. Proba scrisă va avea loc în data de 18 decembrie, iar data şi ora interviului vor fi anunţate ulterior.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: