Angajaţii de la Antifraudă se plâng că muncesc prea mult

Nici nu a început bine să funcționeze noua instituţie și deja au apărut probleme la Direcția Regională Antifraudă Fiscală Târgu-Jiu. Apropiații salariaților de la această direcție se plâng de faptul că aceștia sunt exploatați și sunt ținuți la serviciu ore întregi peste program. Mai mult, familiile angajaților se tem pentru sănătatea și viața acestora, deși au intrat în activitate numai de câteva săptămâni. Conducerea Direcției de la Gorj nu poate oferi informații cu privire la aceste aspecte.

Angajații Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Târgu-Jiu se plâng pe la rude cu privire de programul de lucru încărcat pe care-l au și la care deja nu mai pot face față, deși au trecut numai câteva săptămâni de la câştigarea concursurilor. Aceștia se tem să le spună superiorilor că deja au obosit, de frică să nu fie sancționați sau să nu-și piardă locul de muncă. În această situație își descarcă sufletul la apropiați sau la rude. „Vreau să vă spun că angajații de la Direcția Antifraudă, cea nou înființată în Târgu-Jiu, sunt pur și simplu exploatați. Își bat joc de ei. Stau câte 15 ore la serviciu. Au fost plecați și câte 30 de ore când au avut controale mai mari de făcut, fără să mănânce și mai și conduc. Sănătatea lor și viața le este pusă în pericol. De exemplu, pleacă de acasă dimineața la ora 4.00 și revin seara la 18.00 sau chiar târziu în noapte sau a doua zi. Nu e posibil așa ceva! Se poate verifica acest lucru, când pleacă mașinile în teren și când se întorc. Au numai 10 zile de muncă și deja nu mai pot. Se plâng la familie, la rude sau la cunoscuți, pentru că șefilor le este frică să le spună. Nu e posibil să stai câte 15 ore la serviciu. Este groaznic. Sunt pur și simplu exploatați. Până acum au fost la instruiri, dar acum au intrat la treabă și e groaznic”, a sesizat o cititoare a ziarului Pandurul, rudă cu un angajat.

Directorul Direcției Regionale Antifraudă Târgu-Jiu nu a putut să ofere informații cu privire la aceste aspecte semnalate.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: