Angajaţii de la Avi Instant, din nou în stradă

Angajații de la Avi Instant au ieșit din nou în stradă, nemulțumiți că nu și-au primit salariile din decembrie. Ieri dimineaţă, aceștia au refuzat să mai intre la locurile de muncă și au cerut conducerii achitarea salariilor restante. Promisiuni, asta au obținut salariații de la șefii lor. Oamenii au mai protestat și în urmă cu câteva luni, din același motiv, iar atunci, societatea a primit amendă de la Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj pentru că nu și-a respectat obligația de a plăti oamenilor salariile.

Pentru a doua oară, angajaţii societăţii Avi Instant au refuzat să intre la locurile de muncă, fiind nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile restante. Ajunşi cu cuţitul la os din cauza ratelor pe care le au de achitat la bănci, aproximativ 50 de oameni au recurs la un protest spontan în această dimineaţă, temându-se însă de şefii lor care îi ameninţă cu concedierea. Deşi iniţial au declarat că nu au de unde să le dea bani, până la urmă administratorii societăţii au băgat mâna în buzunar şi au promis că până la sfârşitul zilei le vor da oamenilor banii. În urmă cu câteva luni, angajaţii Avi Instant au mai ieşit o dată în stradă, protestând tot pentru neplata salariilor. Atunci a intervenit şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, care a sancţionat contravenţional societatea. De această dată ITM-ul nu a fost informat despre protestul spontan.

„Aşteptăm să ni se dea salariile. Avem lichidarea din decembrie neplătită şi azi e zi de avans şi nu ne dau banii“, spuneau oamenii care aminteau de obligaţiile faţă de familie şi ratele la bănci.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: