Angajații Primăriei Dănciulești nu și-au primit salariile pe august

Situație disperată în rândul angajaților de la Primăria Dănciulești. Funcționarii trebuiau să-și primească salariile pentru luna august pe data de 10 septembrie, însă acest lucru nu a fost posibil pentru că nu sunt bani. Până în acest moment s-au plătit numai contribuțiile la stat, iar primarul încearcă să facă o rectificare la bugetul local și până la sfârșitul lunii să achite drepturile salariale angajaților.

Amânarea rectificării bugetare pentru luna octombrie creează mai probleme la Primăria Dănciulești. În acest moment nu mai sunt bani pentru fondul de salarii, iar angajații nu și-au primit drepturile salariale pentru luna august, deși data era 10 septembrie. Autoritățile locale au reușit să achite numai dările la stat și acum încearcă să facă rost de fonduri ca până la sfârșitul lui septembrie angajații să-și primească salariile lunii august.

Primarul din Dănciulești, Ion Andronescu, susține că ar mai avea nevoie de aproximativ 200 de milioane de lei vechi. „La Primăria Dănciulești suntem 15 salariați și trebuia să luam de pe 10 septembrie salariile pentru luna august, dar nu avem bani. Noi așteptam rectificarea bugetară și am rămas descoperiți. Acum încerc să fac o rectificare la bugetul local să iau de la alt capitol bani și să bag la fondul de salarii. Eu sper să reușim să dăm banii la oameni până la sfârșitul acestei luni. Nu am avut bani. Am reușit doar să dăm contribuțiile la stat”, a declarat Ion Andronescu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: