Anton şi Breeveld, doi panduri la mare căutare

În timp ce Anton e căutat de echipe din Vest şi ar putea să plece în orice moment dacă pandurii primesc suma dorită de 2 milioane de euro, Breeveld are şanse să ajungă până la urmă la Bologna. Italienii şi-au mărit oferta pentru mijlocaşul olandez cu 300.000 de euro.

Eric ar putea să nu fie singurul pandur de bază care pleacă în această iarnă. Anton şi Breeveld au şi ei oferte, iar pandurii trebuie să decidă repede soarta celor doi mijlocaşi.

Anton e onorat de interes

Am scris ieri că Anton e cel mai vandabil pandur în momentul de faţă. Vârsta, 22 de ani, dar şi evoluţiile solide pe postul de închizător îl fac pe Anton să fie o piesă interesantă pentru echipele din Vest. Poate şi rapiditatea cu care un alt tânăr pandur s-a adaptat într-un campionat puternic, adică Maxim la Stuttgart, îi fac pe străini să privească cu ochi buni jucătorii de la Pandurii. De Anton s-au interesat mai mult echipe până acum, dar gorjenii ţin la preţ. Prosport scrie că mijlocaşul nu va fi lăsat să plece pe mai puţin de 2 milioane de euro, cu 500.000 mai mult ca la Maxim şi 750.000 mai mult ca la Eric.

Suma pare mare dar dacă ne gândim că Anton ar putea prinde în curând şi echipa naţională atunci situaţia se schimbă. Planul pandurilor e să-l ţină pe Anton până la vară, să obţină o nouă calificare în Europa League şi apoi să-l lase pe mijlocaş să plece. Anton pare că înţelege situaţia şi nu ar fi probleme să nu dea acelaşi randament şi în retur. Cea mai bună ofertă pentru Anton în acest moment vine din liga a doua engleză de la Watford şi se ridică la 1,5 milioane de euro. Anton e şi pe lista Stelei ca eventual înlocuitor al lui Bourceanu, dar e greu de crezut că roş-albaştrii pot plăti suma cerută de panduri. "Este un sentiment plăcut când auzi că eşti dorit. Înseamnă că munca mea este apreciată. Eu nu încerc decât să-mi fac treaba cât mai bine", a comentat Anton.

"Sezonul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, la fel și turul acestui campionat, fapt care nu mă poate decât motiva în continuare. Trebuie să muncesc la fel de mult și cred că dacă voi merita, atunci voi reuși și un transfer."    Paul Anton, Pandurii

Breeveld spre Italia?

Celălalt mijlocaş central al pandurilor, Nicandro Breeveld, are şanse să plece încă din această iarnă. Despre posibila destinaţie s-a mai scris, echipa de primă ligă din Italia, Bologna. Noutatea ar consta în faptul că peninsularii şi-au mărit oferta pentru mijlocaşul olandez de la 500.000 de euro la 800.000. Breeveld e dorit neapărat de antrenorul celor de la Bologna, Davide Ballardini şi din acest motiv italienii ar fi oferit mai mulţi bani. Pandurii nici n-au vrut să audă de o plecare a lui Breeveld pentru jumătate de milion de euro, dar poate vor lua acum în considerare oferta. Mai ales că în urmă cu câteva zile l-au adus înapoi pe Nistor de la Evian aşa că postul de mijlocaş central ar fi acoperit chiar şi în eventualitatea în care Breeveld ar pleca. Mediaşul a păstrat şi la Breeveld, ca şi la Eric, 25% dintr-un viitor transfer astfel că în cazul în care olandezul ar pleca pe 800.000 de euro, 200.000 vor ajunge la Mediaş. "Există o ofertă pentru Breeveld, încă nu ne-am decis dacă îl vom lăsa să plece. Avem nevoie de jucătorii de valoare pentru a ne îndeplini obiectivul", a declarat preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu.

3 - goluri a marcat Breeveld pentru Pandurii în 27 de meciuri

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: