Antrenamente cu mască în cantonamentul Craiovei

Jucătorii Universităţii Craiova au apărut la şedinţa de pregătire de marţi cu măştile pe faţă. Nu a fost vorba însă de efectuarea antrenamentului cu mască ci doar de a face reclamă produselor lansate de magazinul oficial al clubului pentru suporteri.

La fel ca la cluburile din străinătate, Bancu, Cicâldău şi Koljic  s-au afişat cu măştile fashion şi cele multi-scarf, în diverse modele, care au fost lansate la magazinul online şi care costă 15 lei. Clubul Universitatea Craiova a scos la vânzare 8 modele de măști personalizate cu însemnele Științei și un model multi scarf, care pot achiziționate numai online.
Jucătorii Ştiinţei se antrenează de două săptămâni, în cantonamentul din Lunca Jiului, în grupuri de câte 3, până acum lipsind doar Pigliacelli, aflat la Roma, în izolare, şi Gustavo şi Ivanov, care sunt în carantină, după ce au revenit din Anglia, respectiv din Bulgaria. Restul străinilor Universităţii Craiova au rămas în România în vacanţa provocată de pandemia de coronavirus.

La antrenamentul de marţi jucătorii  au apărut cu măștile pe față, pentru a face fotografii de promovare a acestora după modelul nemţilor de la Bayern Munchen. Clubul german a găsit o soluție să facă bani și pe timp de pandemie şi de câteva săptămâni bavarezii au scos la vânzare măști pentru protecția de noul coronavirus, SARS-CoV-2, cu însemnele clubului. Succesul a fost unul enorm iar campioana Germaniei a vândut 100.000 de măști chiar în prima zi în care acestea au fost scoase la vânzare.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: