Anunţuri societăţi comerciale şi instituţii publice

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. OMV PETROM S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Umplerea şi reconstrucţia ecologică a gropii rezultate în urma eliminării şlamurilor petroliere din Depozitul de Şlam Parcul Mare Ţicleni, Oraşul Ţicleni, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Gorj din Tg. Jiu, str. Unirii, nr.76 şi la sediul S.C. OMV PETROM S.A. – ASSET II OLTENIA din Craiova, str. Brestei, nr. 3, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Gorj.

CONVOCARE

Administratorul unic al SC GOTERA 2012 SA, cu sediul în Târgu Jiu, str Ciocârlău, nr 17, bloc 17, scara1, parter, ap 6, jud. Gorj, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 17.09.2012, ora 12.00, la sediul SC Artego SA din localitatea Târgu Jiu, str. Ciocârlău, nr 38, jud. Gorj, care va avea următoarea ordine de zi:

1.     Stabilirea indemnizaţiei brute lunare pentru Administrator

2.      Stabilirea indemnizaţiei de concediu pentru Administrator

3.     Mandatarea unui reprezentant al acţionarilor pentru semnarea contractului de administrare, din partea societăţii.

În cazul în care Adunarea nu este statutară, reconvocarea va avea loc în data de 18.09.2010 la ora 12.00, la acelaşi sediu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: