Apel disperat al părinţilor lui Marius: Vino acasă, te iubim!

Părinții băiatului de 15 ani plecat de acasă după ce și-a văzut notele la examenul de evaluare națională așteaptă cu înfrigurare orice veste care ar putea veni dinspre acesta sau care să ajute la identificarea și localizarea sa. Mama și tatăl lui Marius Bălăceanu spun că acesta continuă să nu le răspundă la mesaje și speră ca doar prin intermediul ziarelor și televiziunilor să îl determine să ia legătura cu ei și să îl convingă să revină acasă.

Marius a plecat vinerea trecută, după ce a văzut că a obținut la matematică nota 6.50, el dorind să aibă cel puțin un opt. Mama sa, angajată la Edilitara SA, era la muncă atunci când tânărul a plecat de acasă de unul singur. „Am vorbit de dimineață cu el și i-am spus să meargă la magazin să ia niște pâine și ceva dulciuri și să nu își facă griji pentru note, că atunci nu se afișaseră. Apoi eu am plecat la muncă, iar când am revenit o vecină a spus că l-a văzut plecând cu bicicleta. El nu a făcut niciodată probleme, nu a fost un copil neascultător, iar acum cred că nota aceea de la matematică l-a nemulțumit. Am înțeles că a venit acasă după ce și-a văzut nota și și-a luat buletinul și 1100 de lei, plus rucsacul de la școală și dus a fost. A lăsat telefonul, nu ne-a scris vreun bilet ceva ca să ne lămurească și pe noi de ce face așa ceva”, spune, cu lacrimi în ochi, Margareta Bălăceanu.

Tatăl s-a întors în ţară

„Marius, te iubim și te așteptăm acasă. Te iubesc din tot sufletul.  Cu orice ți-am fi greșit te rugăm să ne ierți și să știi că te așteptăm acasă. Sora ta te așteaptă acasă. Cu toții te iubim și te așteptăm să revii. Oriunde ai fi fost și orice ai fi făcut nu îți face griji, revino acasă, te rugăm”, spun părinții lui Marius. Oameni în toată firea, aceștia nu știu cum să își găsească băiatul pe care l-au crescut cu multe greutăți, Adelin, tatăl, revenind sâmbătă de urgență în țară după ce a aflat de nefericita întâmplare.

„Joi seara eu am avut o discuție cu el pe Skype și i-am spus că indiferent de note să nu își facă griji că nu vor fi probleme. Vineri mi-a spus soția că el a plecat de acasă și atunci am și decis să mă întorc repede acasă. Sâmbătă am plecat din Anglia și seara eram deja acasă, iar duminică noaptea i-am lăsat lui un mesaj pe Facebook în care îi spuneam că îl iubesc și că îl aștept să revină la noi. Am văzut că a citit mesajul luni pe la 3.00 dimineața, dar nu mi-a scris nimic, nu a lăsat nici un mesaj. Nu știu unde ar putea fi și, eventual, cu cine. Nu știu de ce a făcut lucrul acesta și nu mi-l explic. Noi oferim și recompensă dacă poate cineva să ne ofere informații care să ne fie de folos în găsirea lui”, spune tatăl.

URMĂRIRE NAŢIONALĂ

IPJ Gorj l-a pus în urmărire națională pe adolescentul de 15 ani dispărut de la domiciliu și polițiștii îi roagă pe cei care ar putea ajuta la identificarea și localizarea lui Marius să sune la 112. Băiatul a plecat de acasă în niște blugi albaștri, un tricou alb și adidași de culoare neagră.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: