Aproape 100 de profesori de Religie, ședință la Lainci

Profesorii de Religie din județ s-au întâlnit la Mănăstirea Lainici, subiectul fiind oferta educațională în viitorul an școlar.

Aproape 100 de cadre didactice la disciplina Religi, te cercului pedagogic din acest an a fost: „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului”, Părintele profesor Ionuț Bordeiași susținând un referat pe această temă. În cadrul evenimentului, părintele Consilier Adrian Lupu a prezentat oferta educațională a Seminarului Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova, iar părintele Ștefan Cristi Vătafu a prezentat oferta educațională a Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu.

„Îi felicităm pe toți colegii noștri profesori pentru activitatea desfășurată și totodată pe elevii care s-au întors cu premii de la Olimpiada Națională de Religie. Sunt premii importante, iar pentru întregul efort depus le transmitem felicitări elevilor și profesorilor coordonatori. Sunt rezultate frumoase, atât la etapa județeană, pentru care astăzi am înmânat diplomele, cât și la etapa națională, toți acești elevi remarcându-se printr-o implicare deosebită”, a precizat inspectorul școlar, părintele Neofit Stănciulescu.

Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: