Arestat pentru ucidere din culpă

Poliţişti ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Bumbeşti-Jiu au reţinut un bărbat, pe numele căruia a fost emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În cursul acestei zile, Judecătoria Târgu-Jiu a transmis poliţiştilor din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Bumbeşti-Jiu, mandatul de executare a pedepsei închisorii, prin care B.E.G., de 22 ani, din comuna Turcineşti, judeţul Gorj, a fost condamnat la executarea pedepsei de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

„Din probatoriul administrat, s-a reţinut că în data de 22.04.2011, în jurul orei 17:55, B.E.G. în timp ce conducea un autoturism pe DJ 664, în localitatea Turcineşti, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală gravă a altei persoane, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Revenind la locul accidentului, B.E.G. a fost testat cu aparatul etilotest la orele 19:19, rezultând o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea alcoolemiei, stabilită în urma prelevării probelor biologice a fost de 1,60 %o  la orele 19:45, respectiv 1,40 %o  la orele 20:45“, se arată pe nota de presă a Poliţiei.

Poliţiştii l-au depistat pe tânăr pe raza localităţii de domiciliu. Acesta a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând a fi încarcerat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: