Asociaţia Studenţilor, dizolvată din cauza showului erotic!!!

Măsură dură, fără precedent, luată în Senatul Universității „Constantin Brâncuși” în privința studenților care au participat luna trecută la un show erotic organizat după Balul Bobocilor. Forul de conducere al instituției de învățământ superior a dispus nici mai mult, nici mai puțin, decât inițierea demersurilor la Judecătoria Târgu Jiu pentru desființarea Asociației Studenților din UCB, asociație ai cărei membri s-au implicat în organizarea Balului, dar și a show-ului despre care se va mai vorbi multă vreme de acum încolo.

Reamintim că la spectacolul de după Balul Bobocilor zeci de studenți și nu numai au mers la un club din centrul orașului, unde niște stripteuze aduse de la București au reușit să le sucească atât de mult mințile privitorilor încât unii dintre aceștia au urcat pe scenă și și-au dat frâu liber nu doar imaginației, ci și pornirilor sexuale. Acum asociația în care sunt organizați studenții respectivi riscă să fie desființată, purtătorul de cuvânt al UCB, Andreea Văduva, declarând că, până la a se ajunge la o soluție definitivă pe această temă din partea instanțelor de judecată, ASUCB a pierdut dreptul a de a mai avea spațiu în sediul Rectoratului.

„Acea organizație funcționează în baza unui Statut aprobat de Judecătoria Târgu Jiu, iar membrii asociației, studenți, au acolo o serie de obiective pe care și le-au propus. Prin ceea ce au făcut la spectacolul organizat de după Balul Bobocilor nu doar că nu au îndeplinit acele obiective ale Asociației Studenților, dar au adus și prejudicii de imagine Universității Constantin Brâncuși. Comisia de Etică a propus și Senatul a aprobat retragerea dreptului asociației respective de a mai avea sediul propriu în sediul Rectoratului sau oricare alt spațiu al Universității și, de asemenea, inițierea demersurilor la Judecătoria Târgu Jiu pentru radierea asociației din lista organizațiilor non-guvernamentale”, spune purtătorul de cuvânt al UCB.

Prin statutul propriu, ASUCB își propunea să se implice în acțiuni de protecție a mediului, altele cu caracter social sau cine mai știe de care, dar organizarea unor chefuri și excursii au fost obiectivele pe care și le-au atins cei din asociație, asta spre supărarea profesorilor din instituția de învățământ gorjeană. Dascălii cred că studenții au mers prea departe de această dată și de aceea au propus desființarea pur și simplu a ASUCB, în Universitatea urmând să ființeze de acum încolo doar Liga Studenților. Cât despre studenții care au organizat show-ul deocheat și s-au urcat pe scenă pentru a „evolua” alături de fetele dezbrăcate, Senatul UCB a decis ca 9 dintre protagoniștii scandalului să fie sancționați cu avertisment scris. La următoarea abatere, cine calcă pe bec este exmatriculat, excluderea din învățământ fiind pedeapsa maximă pe care o riscă cei în cauză.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: