Atac dur al primarului din Leleşti la adresa senatorului Barbu

Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, i-a declarat război senatorului Tudor Barbu după ce acesta din urmă a spus că are dubii în privinţa faptului că Dan Voiculescu i-ar fi propus să preia cârma PC Gorj. În replică, Rotaru îi spune să demisioneze din calitatea de senator, garantându-i că nu va mai obţine nici măcar 3% din voturile electoratului. „Îi dau lecţii de administraţie”, îi transmite Rotaru. Senatorul Tudor Barbu a refuzat să facă vreun comentariu.

Venirea lui Marian Rotaru în Partidul Conservator a început cu un scandal între primar şi Tudor Barbu. Senatorul a lăsat de înţeles că intrarea primarului din Leleşti nu ar fi o bună achiziţie pentru partid, fiind sceptic chiar şi în ceea ce priveşte propunerea făcută de fondatorul PC, Dan Voiculescu.

Supărat pe cele declarate de Barbu, primarul Rotaru, încă independent din punct de vedere politic, îi aminteşte că şi el a avut o contribuţie în alegerile parlamentare. „După cum îl ştim, Tudor Barbu este un om care a venit aici şi care şi pe spinarea mea este ce este. Dacă ar fi vertical, să-şi pună demisia de senator şi să mai încerce, să mai candideze o dată. Dacă este cunoscut în Gorj, dacă a făcut atât de multe pentru Gorj, dacă are atât de multă valoare şi dacă era un om de unde a plecat, să fi rămas acolo, am putea să stăm de vorbă şi să vorbim despre verticalitate, despre corectitudine. În rest, nu pot să comentez declaraţiile unui om care n-a cheltuit un leu în campania electorală şi s-a trezit senator. Pentru mine Barbu este un subiect închis de când a luat senator pentru că n-a ştiut să respecte oamenii care l-au ajutat. Eu aş putea să-i dau oricând lecţii de administraţie”, a declarat la Radio Infinit primarul din Leleşti, Marian Rotaru.

Rotaru: Barbu este un tip vulcanic

Primarul din Leleşti i-a lansat o provocare senatorului Tudor Barbu. Să demisioneze şi să mai încerce o dată să ia postul de senator. „Dacă este atât de vertical şi atât de bun în politică, să încerce să-şi pună demisia, să încerce să mai candideze o dată sau să vedem ce sondaje mai are acum în colegiul în care a candidat. Nu vreau să intru în polemică cu el, pentru că este un tip vulcanic, un om care nu ştie să aprecieze ce se face, arată pe unde te duci la cabinet prima dată insigna că e mare senator de Gorj. A trecut prin atâtea prostii politice şi a păcălit atâţia oameni, să vedem de acum încolo ce va face. Nu poate să dea lecţii de moralitate, să dea la Bucureşti, nu la Gorj, pentru că aici acum nu ştiu dacă mai are undeva la 3% din procentul pe care l-a luat. Ar fi mult şi 3%. Eu spun de ce aud şi eu prin teritoriu”, a mai spus Marian Rotaru.

Borcan încearcă să aplaneze conflictul

Actualul lider al conservatorilor gorjeni spune că va discuta atât cu primarul Marian Rotaru cât şi cu senatorul de pe Colegiul 1 pentru a încheia acest conflict. „Pentru binele PC Gorj mi-aş dori să fie o atmosferă cât mai bună, Domnul senator Tudor Barbu răspunde de Gorj, eu mă mai consult cu dumnealui, cum este şi normal, e un om pe care îl respect. Este un om destul de puternic în partid şi evident că am discuţii cu dumnealui, cum de altfel o să am şi cu domnul primar Rotaru”, a spus preşedintele PC Gorj, Marius Borcan.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: