Atenţie! ARR stă la pândă!

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, în colaborare cu reprezentanţi ai A.R.R. Gorj, au desfăşurat o acţiune punctuală pe DN 67 Motru - Calea Severinului, pentru identificarea acelor conducători auto care conduc autovehicule pe drumurile publice ce nu corespund din punct de vedere tehnic.

Din cele 34 de autovehicule controlate, în 16 situaţii s-a impus sancţionarea contravenţională a conducătorilor auto cu amenzi în cuantum de 5.020 lei. Principalel nereguli constatate la autovehiculele controlate au fost: autovehicule care aveau montate anvelope uzate peste limita admisă, vehicule care nu erau asigurate de răspundere civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie, conform legii, autovehicule care, în mers sau staţionare, emanau noxe peste limita legal admisă. De asemenea, a fost identificat un conducător auto care avea montată pe autovehicul, instalaţie GPL neomologată, conform legii.

Poliţiştii au retras 9 certificate de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere, şoferul sancţionat aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

IPJ Gorj

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: