Au picat concursul! Directori cu delegație în zeci de școli din Gorj - LISTA

Zeci de școli și grădinițe din județul Gorj vor avea directori numiți cu delegație chiar și după încheierea concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere.

În total sunt 51 de posturi vacante. Cele mai multe sunt de director plin – 32 posturi.
În această situație sunt atât școli din municipiul Târgu Jiu, cât și unități din mediul rural.
De exemplu, școlile gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” și „Voievod Litovoi”, din Târgu Jiu, au vacante ambele posturi de conducere.

De asemenea, Liceul Teologic, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” și Grădinița „Mihai Eminescu”, din Târgu Jiu, vor fi conduse de directori cu detașare. Mai sunt vacante posturile de adjuncți la colegiile „Ecaterina Teodoroiu” și „Tudor Vladimirescu”.

„Directorii și directorii adjuncți care nu au ocupat o funcție de conducere în urma finalizării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, precum și cadrele didactice interesate să ocupe o funcție de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Gorj, prin detașare în interesul învățământului, în cursul anului școlar 2021-2022, vor transmite pe adresa de email în perioada 17.12.2021, ora 14.00 – 20.12.2021, ora 14, acordul scris privind ocuparea unei funcții de conducere până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar”, anunță Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Au prioritate la ocuparea funcțiilor rămase vacante cadrele didactice care au promovat concursul organizat în perioada octombrie – decembrie.
Un nou concurs ar urma să se organizeze anul viitor, oficialii Ministerului Educaţiei anunţând că procedurile vor fi demarate chiar în ianuarie.
Contractele de management nou încheiate și detașările în interesul învățământului vor avea efect din 17 ianuarie 2022.

Galerie foto



Vizualizări: 9,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: