Au rămas fără părinți după un accident. Ce mesaj au!

Copiii celor doi soți uciși pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, în urmă cu șapte luni, au stabilit traseul marșului pe care îl vor organiza sâmbătă. Ei vor traversa mai multe treceri de pietoni din municipiu pentru a trage un semnal de alarmă atât pietonilor, cât și șoferilor.

Cei cinci tineri rămași orfani după ce părinții le-au fost spulberați pe o trecere de pietoni se așteaptă să se strângă multe persoane la protestul pe care îl vor organiza sâmbătă. Punctul de pornire va fi în Parcul Central, la Poarta Sărutului, la ora 10.00. Traseul este: Poarta Sărutului, Calea Eroilor, Victoriei pietonal, Complex Parâng, Peco Petrom, Sens Giratoriu Kaufland, Mall. “Ne dorim să tragem un semnal de alarmă tuturor șoferilor și pietonilor, să prețuiască viața”, ne-a transmis Ioana Murgu, fiica victimelor.

„M-au contactat foarte mulți oameni. Am vorbit cu oameni din Iași, Galați, care ne-au spus că sunt alături de noi cu sufletul, dar nu pot ajunge în oraș. Suferă și ei aceeași dramă, au încercat să organizeze și ei un marș în aceeași zi cu noi, dar nu au primit aprobare”, ne-a mai mărturisit Ioana. Ea speră să atragă atenția șoferilor să nu apese prea tare pedala de accelerație și pietonilor să se asigure temeinic atunci când vor să traverseze strada. Organizatorii au pregătit tricouri inscripționate cu mesaje ca „Prețuiește viața” sau „Stop accidentelor de circulație”.

Galerie foto


Vizualizări: 5,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: