Audieri în dosarul „Elodia II”

Fosta soție a lui Daniel Nistor, bărbatul din Târgu Cărbunești al cărui cadavru nu a fost găsit nici până acum, a fost audiată miercuri ca martor la Tribunalul Gorj în dosarul în care procurorii îl acuză pe Dianu Felix de crimă.

Florina Ciucur a depus mărturie zeci de minute, timp în care a trebuit să povestească multe lucruri din viața sa, mai ales că înainte de a se căsători cu Nistor a avut o relație cu Felix. Relația dintre cei doi s-a reluat imediat după divorț și mai ales după ce Daniel Nistor a dispărut fără urmă pe 15 februarie, asta în condițiile în care inculpatul trimis în judecată neagă orice implicare a sa în moartea gorjeanului dispărut fără urmă.

Florina Ciucur lucra în Italia în momentul în care fostul său soț a dispărut din Târgu Cărbunești. La câteva zile după dispariția lui Nistor în Italia a ajuns și Dianu Felix, pe motiv că dorea să fie ajutat de aceasta să își găsească un loc de muncă. Femeia nu a părut să regrete vreo clipă dispariția fostului ei soț, mai ales că l-a descris pe acesta în termeni nu tocmai favorabili. A spus despre el că nu avea permis de conducere categoria B pentru a conduce autoturisme, deși se ocupa cu vânzarea mașinilor mici. Apoi a povestit că mașinile pe care le vindea erau furate din Italia, fiindu-i aduse de „napoletani”.

O nepoată a sa, audiată și ea ca martor în dosar, a menționat însă, printre altele, că i-a sfătuit pe Ciucur și Felix să distrugă cartele telefonică folosită în convorbirile pe care le-au avut între ei pe perioada ce coincide cu dispariția lui Nistor, asta în condițiile în care amândoi au declarat că au aflat foarte târziu, după câteva zile, despre faptul că bărbatul este de negăsit.

În dosar a mai fost audiată ca martor și o femeie cu care Nistor a purtat mai multe discuții telefonice în ultima sa zi în care a fost văzut în viață. Martora a menționat că în ultima convorbire telefonică acesta îi spuse că se afla pe undeva prin județul Vâlcea, la o fostă carieră minieră, în căutare de fier vechi. Seara cei doi urmau să aibă o întâlnire, dar Nistor a dispărut subit. A doua zi rudele sale primeau mesaje de genul „sunt în Bulgaria, nu mă căutați”, anchetatorii susținând că mesajele ar fi fost date de pe cartela sa chiar de către Dianu Felix.

Vizualizări: 2,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: