Autoritățile din Negomir pun accent pe drumuri și școli

Autoritățile locale din comuna Negomir pun un accent deosebit pe drumurile din localitate, dar și pe unitățile de învățământ. În acest moment se lucrează la drumurile din satele Ursoaia și Artanu, care sunt modernizate cu bani de la bugetul local. Au fost finalizate și lucrările de reabilitare la școala din satul Raci, iar primarul promite că investițiile nu se vor opri aici.

Pentru că vremea a fost caldă, autoritățile locale din comuna Negomir au putut continua lucrările la drumurile sătești și comunale. În acest moment sunt în execuție 1,5 kilometri de drum care va fi reabilitat cu bani de la bugetul local. „Vreau să vă spun că este vorba de drumurile sătești din satele Ursoaia și Artanu care se modernizează cu fonduri din bugetul local. Se modernizează drumurile și se fac de asemenea șanţurile și rigolele de scurgere. Întreaga investiție este de aproximativ 4 miliarde de lei vechi”, a declarat Ion Gruescu, primarul Comunei Negomir.

S-a finalizat școala din satul Raci

În această perioadă s-au finalizat și lucrările la Școala Primară din satul Raci, iar unitatea de învățământ arată acum a școală europeană. „Am făcut lucrări de reabilitare a școlii primare din satul Raci. Am făcut acoperișul, burlanele de scurgere, termoizolație, am vopsit exteriorul, am schimbat instalația electrică. Mai mult decât atât, am inventariat o serie de probleme la școli, pe care sperăm să le rezolvăm în perioada următoare. Pentru sezonul rece suntem pregătiți cu combustibil, oricât de grea ar fi această iarnă”. a mai spus Ion Gruescu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: