Badea explică de ce a mizat pe jucătorii de la Internaţional

Antrenorul Ionuţ Badea se aşteaptă ca publicul din Târgu Jiu să-i fie alături lui şi jucătorilor de la Pandurii, explicând că pentru cei nou veniţi se va rezolva cu timpul problema identităţii. Tehnicianul e convins că publicul va înţelege de ce a mizat în primă fază mai ales pe jucătorii recent transferaţi de la Internaţional.

 „Când vor fi la stadion 7-8000 de spectatori în tribune  problema identităţii va fi rezolvată. Există o diferenţă de pregătire dintre jucătorii de la Internaţional şi cei de la Pandurii şi publicul trebuie să înţeleagă de ce s-au făcut anumite alegeri. Cei de aici sunt undeva la 50% din potenţialul lor. Toţi vor avea o şansă, pentru mine e important ca atunci când le-o ofer să nu o scape”.

Conştient că echipa gorjeană are foarte mulţi suporteri, Badea a mai precizat că vrea să le ofere acestora un fotbal de calitate: „Pandurii Târgu Jiu a avut media cea mai bună de spectatori din Liga I pe teren propriu în sezonul trecut, ceea ce înseamnă că publicul de aici iubeşte foarte mult fotbalul. Şi o să-l iubească şi mai mult pe viitor pentru că încercăm să jucăm un fotbal complet care să şi placă ochiului”.

Tehnicianul a explicat că pregăteşte echipa numai pentru a câştiga şi la fel va încerca şi la meciul cu Unirea Urziceni: „Întotdeauna, de când sunt antrenor, am pregătit echipele pentru a câştiga. Nu vor sta altfel lucrurile nici la partida aceasta”.

Astăzi casa de bilete va fi deschisă toată ziua, preţul acestora fiind între 5 şi 30 de lei funcţie de sectorul din tribună unde este plasat locul.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: