Badea: Nu o să-l iert pe Traian Băsescu

Mircea Badea a comentat declaraţiile lui Traian Băsescu, după ce preşedintele a afirmat despre realizatorul Antena 3 că este un măscărici şi un suporter al premierului Victor Ponta.

Mircea Badea a spus că nu-l va ierta niciodată pe Traian Băsescu şi a ţinut să precizeze că Dan Voiculescu va ieşi curând din închisoare. „Dan Voiculescu va ieşi curând din închisoare. Nu o să îl iert pe Traian Băsescu nici când o să moară. Sunt în centrul acţiunii de ceva vreme. În fiecare zi, am de-a face cu alte şi cu alte porcării, cărora trebuie să le fac faţă”, a subliniat Mircea Badea. „Din ură, Traian Băsescu a făcut o mare greşeală. A afirmat despre mine că aş fi suporter al lui Ponta. Orice s-ar putea spune despre mine, doar că sunt un suporter al lui Ponta nu. E ca şi cum ai spune despre Boc că e înalt”, a precizat realizatorul emisiunii “În gura presei”.

În acelaşi timp, Mircea Badea a spus, la Antena 3, că „problema principală cu Traian Băsescu e că nu a fost niciodată preşedinte. A fost şef de clan, a fost golan de cartier, a fost şmenar de port. Preşedinte n-a fost, pentru că nu a înţeles ce înseamnă această funcţie”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că cere demisia sau demiterea imediată a şefului Jandarmeriei, el reclamând o "obedienţă excesivă" în funcţionarea acestei instituţii."Ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de tot ce înseamnă PSD, de la un măscărici de la o televiziune până la manifestaţii, elemente care arată ca instituţia Jandarmeriei a cedat. Ce încredere să mai avem în jandarmerie, şi o spune şeful statului, când lasă să fie bătuţi ziarişti de la presa nefavorabilă puterii şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de motociclete, dar măscăriciul fiind un suporter al lui Ponta", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: