Bălăceanu şi-a prezentat echipa

Gabriel Bălăceanu, liderul Departamentului Rovinari din cadrul Sindicatului Mine Energie Rovinari, şi-a prezentat echipa. Sindicalistul a avertizat că în CE Oltenia va fi o continuă restructurare.

Departamentul Rovinari are cei mai mulţi membri din SMER, undeva la 1500 de oameni. Vasile Basarabă a fost ales lider la Cariera Tismana I,  la Tismana II- Ion Ciopănoiu, Cariera Poiana-Dumitru Rusu, Cariera Gârla – Emil Bârsanu, TESA Pinoasa - Emanuel Şerbulescu, Pinoasa Halde - Ion Alexie, Depozite- Gheorghe Peptan, Vulcanizare - Constantin Stăncioi,  iar la Secţia Electrică-Nicolae Fârţă.

Liderul Gabriel Bălăceanu a mai spus că va urma o perioadă foarte grea în CE Oltenia. „Societatea în care lucrăm trece printr-o perioadă grea, se vede clar, faptul că sunt luate anumite măsuri restructurare, cine spune că nu e restructurare minte. Ceea ce se întâmplă cu TESA, cu paza, ceea ce e posibil să se întâmple în perioada următoare va fi tot restructurare. Această societate va fi într-o continuă restructurare. Acum trebuie văzut cum se face această restructurare. Trebuie asigurate locurile de muncă şi stabilite criterii clare de la care să nu se facă rabat“, a declarat Bălăceanu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: