Banța revine în PNL şi este interesat de o candidatură

Fostul prefect de Gorj, Victor Banța, a demisionat din funcția de inspector guvernamental pentru a se implica în politică. Acesta a declarat ieri că pe 20 aprilie îi vor înceta raporturile de muncă ca şi inspector guvernamental și va reveni în cadrul Partidului Național Liberal. Principalul motiv pentru care a demisionat este acela de a putea candida pentru o funcție politică din partea USL.

Victor Banța se întoarce în politică. Acesta a declarat ieri că a demisionat din funcția de inspector guvernamental pentru a reveni în cadrul Partidului Național Liberal, de unde s-a autosuspendat după ce a fost numit inspector guvernamental pe probleme de transport. ”A fost o decizie personală, demisia nu se motivează ci doar se ia act de ea. Vreau să mă implic politic așa că voi susține USL-ul la alegerile locale și parlamentare din partea PNL, partid al cărui membru am fost și cu care voi merge în continuare”, a declarat Victor Banța.

Banţa a recunoscut faptul că îl bate gândul să candideze, fie la locale, fie la parlamentare. ”Intenție de a candida pentru o funcție este dar vă voi anunța pentru ce funcție după ce se finalizează etapele ce trebuie parcurse. Pot să vă spun doar că voi rămâne membru PNL și voi dobândi această calitate în momentul în care îmi încetează raporturile de muncă”, a declarat Victor Banța.

SUPĂRARE

Acesta a menționat că a rămas profund dezamăgit de justiția din România referindu-se la decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a nu-l repune pe funcția de prefect.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: