Băsescu îl face măscărici pe Mircea Badea

Preşedintele Traian Băsescu l-a făcut măscărici pe realizatorul Antena 3, Mircea Badea. Pe Călin Popescu Tăriceanu l-a numit „inimă zburdalnică”, iar propunerea României pentru funcţia de comisar european este „Corinuţa”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că cere demisia sau demiterea imediată a şefului Jandarmeriei, el reclamând o "obedienţă excesivă" în funcţionarea acestei instituţii."Ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de tot ce înseamnă PSD, de la un măscărici de la o televiziune până la manifestaţii, elemente care arată ca instituţia Jandarmeriei a cedat. Ce încredere să mai avem în jandarmerie, şi o spune şeful statului, când lasă să fie bătuţi ziarişti de la presa nefavorabilă puterii şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de motociclete, dar măscăriciul fiind un suporter al lui Ponta", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Referitor la demersul de suspendare a sa, Băsescu i-a transmis lui ”Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, inimă zburdalnică”, să citească Constituţia ”ca să nu se mai facă de râs atunci când planifică programul de suspendare a preşedintelui dat de Voiculescu, apăsat acum de plafonul puşcăriei”.

Cu privire la propunerea României pentru postul de comisar european, Corina Creţu, numită de preşedinte „Corinuţa”, Băsescu a precizat că România va primi un portofoliu important. „Ştiu că l-a descumpănit lista cu numele Corinei Creţu, să nu se sperie Victor Viorel, a fost o glumă lansată de la Bruxelles.
Oamenii de la Bruxelles au simţul umorului şi au lansat această glumă la două zile după ce Victor Viorel povestea ce negocieri complicate a avut. Întrebaţi-l cu cine a negociat. Vă asigur că România va avea un portofoliu de care să nu îi fie ruşine, dar el s-a speriat de o glumă. Caraghios”, a concluzionat Băsescu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: