Bătaie la spitalul din Rovinari

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, 3 tineri suspectaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

 Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii, A.D.C., de 26 ani, R.D.P., de 24 ani şi A.M.A., de 23 ani, toţi din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, în jurul orelor 01:00, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, au exercitat acte de violenţă fizică asupra unui alt tânăr, P.C.V., de 21 de ani, din Rovinari.

 Victima s-a deplasat la Spitalul Oraşului Rovinari - Secţia Urgenţe, fiind însoţită de către T.M.C., de 27 ani, din aceeaşi localitate. Aici au venit şi cei trei suspecţi care au continuat actele de agresiune fizică asupra celor doi, în timpul altercaţiei fiind spart şi geamul termopan de la uşa de intrare în camera de urgenţă a unităţii medicale.

În jurul orelor 01:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi cu privire la cele întâmplate, prin apelul de urgenţă 112, chiar de către victima P.C.V..

La scurt timp de la sesizare, suspecţii A.D.C., de 26 ani, R.D.P., de 24 ani şi A.M.A., de 23 ani au fost depistaţi de către poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Urmează ca în funcţie de rezultatul cercetărilor, poliţiştii să dispună împotriva suspecţilor, măsuri prevăzute de Codul de procedură penală.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: