Baza sportivă de la Debarcader va costa 1,6 milioane euro

Municipiul Târgu Jiu va avea încă o bază sportivă amenajată de Compania Naţională de Investiţii. Licitația care vizează realizarea unei baze sportive moderne, cu nocturnă, în Complexul Studențesc Debarcader, a fost câștigată de o firmă din Giurgiu.

Municipiul Târgu Jiu duce lipsă de baze sportive iar apariţia unor noi terenuri de sport în oraş este benefică pentru sportul local. Baza sportivă din Debarcader, care aparţine Universităţii Constantin Brâncuşi, va fi modernizată prin amenajarea unor terenuri de fotbal şi a utilităţilor necesare acestora. Licitația care vizează realizarea acestei baze sportive moderne a avut loc recent şi a fost câștigată de o firmă din Giurgiu.

Contractul este de 1, 6 milioane de euro şi prevede realizarea unei baze sportive moderne la Universitatea „Constantin Brâncuși”, în zona Debarcader,  şi urmează să fie semnat în perioada următoare.

Firma care se va ocupa de amenajarea bazei sportive este din Giurgiu şi urmează să amenajeze un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, respectiv 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori şi un teren sportiv mic care va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m. Proiectul mai include o clădire cu vestiare și destinaţie administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: